AK PARTİ SULTANHANI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FAHRİ SOLAK OLDU

TAKİP ET

Ak Parti il başkanlığı tarafından Belediye başkan adayları resmen açıklandı.

Reklam
Reklam

Ak Parti il başkanlığı tarafından Belediye başkan adayları resmen açıklandı. Bu açıklamaya göre Ak Parti'nin Sultanhanı Belediye Başkan adayı Mevcut Belediye Başkanı Fahri Solak oldu.

                 FAHRİ SOLAK'DAN YAZILI AÇIKLAMA

Solak açıklamasında; "10 yıldır (2 dönem) Belediye Başkanlığı görevim süresince desteklerini esirgemeyen ve 3. Dönem Belediye Başkanlığı adaylığına tekrar layık gördükleri için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Aksaray İl Başkanımız Sayın Hamza Aktürk ve yönetimine, Milletvekillerimiz Sayın Cengiz Aydoğdu ve Sayın Hüseyin Altınsoy’a, İlçe Başkanımız Sayın İshak Yumuşak ve yönetimine ayrıca 10 yıldır Sultanhanımız için yapmış olduğumuz çalışmalarda , proje ve yatırımlarda yardımını ve desteğini esirgemeyen ve bu hizmet mücadelemizde gece gündüz demeden varlığını hissettiren bizleri her daim yalnız bırakmayan Bütün Sultanhanılı hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum.

3. Dönemde de proje ve yatırımlarımızın devamı ve daha güzel bir Sultanhanı için Tevazü, Samimiyet ve Gayretle Türkiye Yüzyılında Güçlü Sultanhanı için desteklerinizi bekliyoruz.

Saygı ve Sevgilerimle
        Fahri SOLAK
Sultanhanı Belediye Başkanı
Ak parti Sultanhanı Belediye Başkan Adayı