BAŞKAN ADAYI İSMAİL SÖYLEMEZ: " VİCDANLI, AHLAKLI YÖNETİM SEÇİN"

TAKİP ET

Chp Sultanhanı Belediye başkan aday adayı İsmail Söylemez; "Vicdanlı ve Ahlaklı bir yönetim seçin" diyerek belediye başkanlığı dönemindeki yapılacak çalışmalardan söz etti.

Reklam
Reklam

Chp belediye başkan aday adayı Söylemez yaptığı açıklamada: "Sevglili Sultanhanli hemşerilerim her beş yılda hatırlanan insanlar, yoksular, garipler hepimiz uyanalım sizde  uyanın artık, zenginlerin siyaseti dizayn etmeye çalıştıgı azalıgı sizin içinmi kendi menfaatleri için mi, yoksa memleket içinmi, yoksullara gençlere hizmet etmek içinmi yapıyor, "gittiğimiz yere birlikte sülale olarak gidelim, bende encümen üyesi olurum sizin işinizi ben hallederim" deyipte sizi tanımayan kendi işini yapan encümenler ne yaptı. İşte bende diyorumki kendinizi kendiniz savunun vicdanlı, ahlaklı bir yönetim seçin, hiç kimsenin iki oyu yok, kimseye kendinizi kullandırmayın, sizleri 5 yılda hatırlayanlara oy vermeyin. Kurumların kapısında bana hizmet gelmedi diye beklemeyin, ahlaklı yönetici herkeze eşit hizmet eder etmek zorunda. Size söz Cenabı Allah bizlere bu görevi nasip ederse yoksulların gençlerin yanında olacağız. Hükümette kim varsa belediye o partiden kazansın o zaman hizmet gelir diyenlere inanmayın. Sultanhanılı hemşerilerimin şu anda acil  istediği yolların bozukluğu ve yazın içme suyu sıkıntısıdır, biz bunları inanın  iki yıl içerisinde belediyenin imkanları ile zaten çözeriz ve çözecegizde göreceksiniz.
Sevgili sultanhanılı kardeşlerim gençler sizlere söz ev arsasız hiç bir gencimiz kalmayacak ev arsası olmayanlara kesinlikle arsa vereceğiz, kimse evsiz kalmayacak, ev yaptıran yoksullara kesinlikle ev yapımında yardımcı olacağız işlerinizi kolaylaştırcagız belediye olarak hertürlü yardımı yapacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.Saygılarımla" dedi.