BAŞKAN ADAYI ŞANLI; "BU MEMLEKETTE RANT DEVRİ BİTECEK"

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhanı Belediye başkan adayı Fiyay Şanlı Aday Tanıtımı ve Parti binası açılışı yapıldı. Açılış Programında Konuşma yapan Fiyay Şanlı; "Sultanhanı 4'den büyük diyerek bu yola çıktım bu memlekette rant devri bitecek, haksızlık bitecek adalet hüküm sürecek burada" dedi.

Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Sultanhanı Belediye başkan adayı Fiyay Şanlı Aday Tanıtımı ve Parti binası açılışı yapıldı. Açılış Programına MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP İl başkanı Burhanettin Karataş ve diğer parti yetkilileri Katıldı.


İlk olarak Aksaray yolu Öz Sarılar yonca firmasında Araçlarla Parti Yetkilileri MHP İlçe Başkanı Necati Arslanhan, MHP Sultanhanı belediye başkan Adayı Fiyay Şanlı ve partililer tarafından Konvoyla karşılandı. Hep birlikte Sultanhanı ilçe binasına geçen partililer burada ilçe binasının açılışını ve Aday tanıtım konuşması yaptılar.


İlk olarak MHP Sultanhanı ilçe başkanı Necati Arslanhan kısa bir konuşma yaptı. Arslanhan: “Allah nasip ederse bugün burada adayımızı açıklıyoruz, sizlerin bu coşkulu katılımlarınızla, destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sizleri Allah’a emanet ediyorum hepinizin ayağına sağlık” dedi.


Ardından MHP Aksaray il başkanı Burhanettin Karataş bir konuşma yaptı, Karataş: “ Kiymetli Sultanhanlı hemşerilerim biliyorsunuz, Milliyetçi hareket demek bereket demek İnşallah bereketimizle beraber geldik, Sultanhanı’nın hazır olduğunu coşkusunu, şevkini burada bize gösterdiniz, Fiyay başkanıma şimdiden hayırlı olsun diliyorum İnşallah, Malumunuz üzere hafta başı Pazartesi günü Genel merkezimizin ve Genel başkanımın takdiriyle Fiyay Şanlı başkanımız Sultanhanı belediye başkan adayımız olmuştur, Koordineli bir şekilde genel merkezimiz il başkanlığımız ve ilçe başkanlığımızın doğrultusunda İnşallah Cumhur ittifakının paydaşı olan Milliyetçi hareket partisi burada zaferi gögüsliyecektir, buna inancımız tamdır, bunu göstergesini de sahada görmekteyiz” dedi.

Ardından MHP Sultanhanı belediye başkan adayı Fiyay Şanlı Yaptığı konuşmada; “Çok değerli kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz, Milletvekilim beni sizlere MHP’nin belediye başkan adayı olarak tanıttı ondan Allah Razı olsun, bu hareketle Allah nasip ederse hak için adalet için çıktım bu yola, hakkı adaleti gözetebilecek bütün insanların burada toplanacağına inanıyorum, Sultanhanı 4’den büyük diyerek bu yola çıktım bu memlekette rant devri bitecek, haksızlık bitecek adalet hüküm sürecek burada, adaletin olmadığı yerde istenmedik hareketleri duyuyoruz, Son zamanlarda yol yapmaya başlayanlar 4 yıl yattı bu memlekette memlekete hizmet etmesini bıraktılar Ağaçlının oğluna vekalet ettiler 4 yıl, Allah nasip ederse 31 Mart zaferi biz ilan edeceğiz. Allah Yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Son olarak MHP Aksaray milletvekili Ramazan kaşlı da bir konuşma yaptı. Milletvekili Kaşlı: “ öncelikle Yağmur bereket Milliyetçi hareket dedi il başkanımız şimdi karşılama esnasında Fiyay başkanıma da söyledim bu yağmur bu bereket İnşallah 31 Mart akşamı’nın müjdecisi diye Çünkü Sultanhanı’nda yıllardır her seçim geldiğim bu Sultanhanı’nda ilk defa böyle bir coşku görüyorum  Milliyetçi hareket Partisinin adayının teşkilatının esnafımız tarafından, Sultanhanlılar tarafından  coşkuyla kucaklandığını görüyorum, bu karşılamadan belli Meydan görüyor Sultanhanını. 6 Yıldır Milletvekiliyim, Tbbm deki odamın ve Aksaray’daki odamın kapısı herkese açık oldu bunu mübalasız söylüyorum hiç kimseye parti ayrımı yapmadan meselesi neyse samimiyetle onu çözmeye çalıştım bugüne kadar, Cumhur ittfakı istikrarı Ülkemizdeki İnşallah Aksaray’da da, Sultanhanı’nda da devam edecek. Bu defa Cumhur ittifakı içerisinde Görüyorumki Aksaray’da da, Sultanhanı’nda da değişim diyor hemşerilerimiz, Ben Sultanhanı adına hepinize Belediye başkan adayımız, İlçe Başkanımız ne söz veriyorsa kefili olarak beni bileceksiniz her çağırdığınızda burada, Ankara’da da bugüne kadar olduğu gibi kapımız herkese açık” dedi.