BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CUMA YUMUŞAK; "ŞEFFAF VE HERKESE EŞİT HİZMET VEREN BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ"

TAKİP ET

Ak parti belediye başkan aday adayı Cuma Yumuşak yaptığı açıklamada; "Şeffaf ve açık ve herkese eşit hizmet sunan bir yönetim oluşturacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Ak parti belediye başkan aday adayı Cuma Yumuşak yaptığı açıklamada; "Sevgili Sultanhanlı Hemşerilerim Şeffaf ve açık bir şekilde yönetim oluşturarak herkese eşit hizmet sunan bir anlayışla Sultanhanı belediye başkanlığımız döneminde öncelikle Belediyedeki yolsuzlukların araştırılıp gereken kişilerin adalete hesap vermesi önceliğimiz olacak. Geçmişte olduğu gibi ögrencilerimize ücretsiz Aksaraya servis çıkaracağız ve Canlı hayvan pazarı kurarak bölgemizde hayvan yetiştiriciliğini kalkındıracağız, Belediye halk ekmek fırınımızdan kaliteyi arttırıp ucuz ekmek satışı yaparak halk ekmek anlayışını Sultanhanı ilçemize kazandıracağız.

 İlçemizin en önemli sorunlarından olan vr sürekli vatandaşlarımızdan şikayet duyduğumuz içme suyu sorununu hemen giderip, ilçe yolllarını yapıp doğalgaz ve pazar projelerinin tamamlanmasını sağlayacağız. Ayrıca meslek lisesi açarak gençlerimizin ilk eğitiminden itibaren el yatkınlığına göre meslek seçebilmelerini sağlayacağız.

Yine ihtiyaç sahibi halkımıza uygun fiyata arsa satarak ilçemizin yeni evli veya evi olmayan genç kuşaklarına ev sahibi olmanın yolunu açacağız. Belediyede akraba ve yandaş çalistirmaya son vererek ihtiyaç sahibi ve liyakatlı insanları adil şekilde işe alacağız.

 Sultanhanına yaşlilar icin huzurevi ve iş insanlarindan  evlenemeyenler için bekarlara maddi destek alarak belediye imkanları ile birlikte yuva kurmalarını sağlayacağız. Ayrıca yaşlı ve geliri olmayanlarin su ve elektrik borçlarını ödeyebilmeleri için gerekli yardım çalışmalarını yürüteceğiz. Ayrıca Sultanhanına yakışır şekilde  cenaze namazlarının kılınabileceği geniş bir alan ve taziye evi yaparak halkımızın hizmetine sunacağız, Çarşı merkezimize yakışır şekilde yatay mimariye uygun iş yerleri yaparak çarşı merkezimizi güzelleştirip ilçeye yakışır şekilde şehir projeleri hazırlayacağız, siz ilçe halkımızdan beklentimiz bu çalışmaları yapabilmemiz için bizleri desteklemeniz, tüm ilçe halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.