FEVZİ ŞANLI "BİR OY İÇİN METRELERCE ÇEKTİĞİNİZ DOĞALGAZI ONLARCA OY ALACAĞINIZ İNSANLARA ÇEKİN"

TAKİP ET

Sultanhanı MHP belediye başkan aday adayı Fevzi Şanlı kış ayının gelmesiyle birlikte ilçede doğalgaz kapısında olup da evine bağlatamayan vatandaşların sesi oldu.

Reklam
Reklam

Sultanhanı MHP belediye başkan aday adayı Fevzi Şanlı kış ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçede doğalgaz kapısında olup da evine bağlatamayan vatandaşların sesi oldu.


Sultanhanı MHP belediye başkan aday adayı Fevzi Şanlı gazetemize yapmış olduğu açıklamada ise şu ifadelere yer verdi. Şanlı “Sultanhanı ilçemiz ilçeler arasında ilk doğalgazı alan hatta belde iken doğalgaza kavuşan konumundaydı. Ama mevcut belediye başkanı sayesinde doğalgaz çalışması durmuş durumda. Kapısının önünde doğalgaz geçen vatandaş evine doğalgaz döşeme telaşına giriyor. Abone oluyor masraf ediyor. Bir bakıyorlar ki doğalgaz abonesi olmasına rağmen doğalgaz firması doğalgazı bağlamaya gelmiyor. Ama bir kişiden oy alacam diye metrelerce doğalgaz şebekesi döşenerek kapısın önüne kadar o doğalgaz gidiyor ve ondan önce doğalgaz abonesi olan kişiye değil yeni abone olmuş kişiye doğalgaz evinde oluyor.  Ayrıca İlçemizin büyük bir bölümünde daha doğalgaz hattı dahi yok, bizden 2 yıl sonra Komşu ilçeye doğalgaz çalışması başlamış olmasına rağmen komşu ilçe merkezinin %90 dan fazlasına doğalgaz hattı yapılmasına rağmen ilçemizde daha yarısı bile olmadı, bu neden kaynaklanıyor, ödenek yoksa başka yerlerede olmaz dı, bu ödenek Sultanhanı ilçesine gelince mi olmuyor, yada ödenek almasını mı bilmiyorsunuz, Buradan Sultanhanı belediye başkanına seslenmek istiyorum bir oy için metrelerce çektiğiniz doğalgazı onlarca oy alacağınız insanlara çekin ki vatandaşımız mağdur olmasın. Ya deyse bu vatandaşlar sizlere gelmeyen faturanın hesabını sorar ” dedi.