SULTANHANI İLÇESİ TOKİ ARSA BAŞVURUSU REDDEDİLENLER LİSTESİ

TAKİP ET

TOKİ Tarafından Sosyal Konut projesi kapsamında Kura ile verilecek olan Müstakil ev arsa başvurularında Baş vurusu çeşitli nedenlerden dolayı reddedilenlerin isim listesi TOKİ Trafından duyuruldu.

Sultanhanı ilçesinde Arsa başvurusu reddedilenler isimlistesi haberimizin alt kısmındadır. Bu listede isimleri bulunanların başvurularının reddedildiği ve Arsa kurasına katılamayacağı açıklandı.

 

TOKİ ARSA KURALARI NE ZAMAN ÇEKILECEK? 2023

TOKİ arsa kura çekimi tarihleri hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bakanlık açıklamasında, Mart 2023’e kadar konut ve arsalar için tüm kuraların etaplar halinde çekilmesinin ve hak sahiplerinin belirlenmesinin planlandığı ifade edildi.

TOKİ sosyal konut projesi arsa kura çekilişleri yapıldıktan sonra arsa tahsis bedelinin 10'da 1'i peşin olarak, geriye kalanları ise 9 yıllık isteyen kişiler için aylık isteyen kişiler için de senelik olarak ödenecek. Taksitler eşit olarak dağılacak. Peşinat bedeli ödendikten daha sonra taksit ödeme tarihleri sözleşmenin imzalandığı tarihten tam 1 sene sonra başlayacak. 9 senelik eşit olarak dağılacak olan taksit tutarları 108 ay içinde tamamlanacak. Ancak sözleşme yapılırken yıllık ödeme ya da aylık ödeme tercihlerinden yalnızca biri seçilecek.

İŞTE SULTANHANI İLÇESİNDE ARSA BAŞVURULARI REDDEDİLENLER İSİM LİSTESİ