SULTANHANI KAYMAKAMI ABDULLAH MELİKOĞLU BAŞKANLIĞINDA KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Tasarruf Tedbirleri konulu 2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında, Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu başkanlığında alınacak tedbirler için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Tasarruf Tedbirleri konulu 2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında, Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu başkanlığında  alınacak tedbirler için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Sultanhanı kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya ilçe kurum Müdürleri ve yetkililer katıldı. Toplantıda; "2024/7 sayılı “Tasarruf Tedbirleri” konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarının kendi bütçeleri veya tasarruflarındaki diğer kaynaklardan yapacakları harcamaları ile taşınır ve taşınmazların kullanılmasında gerekli tedbirlerin alınması, kamu kurumları tarafından vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin daha etkili ve hızlı olması için yapılması gerekenler, kurumlar arası iletişim, kurumlar tarafından ilçemizde yapılacak çalışmalar görüşülerek istişarede bulunuldu.

Hüseyin Tosun  / Sultanhanı Haber Gazetesi