ESKİL GÜNEŞLİ KÖYÜ HALKINDAN DOKTOR İSYANI
Eskil ilçesi'nin Güneşli köyü halkı Köylerinde aile hekiminin bulunmamasını tepki göstererek verilen sözlerin yerine getirilmesini ve Güneşli halkına üvey evlat muamelesi yapılmamasını istediler.
Yayınlanma :
11.09.2019 07:01


İşte Güneşli Köyü halkının o talebi... "Güneşli Köyü Halkı Eskilin Üvey Evladı Konumunda olmaktan Bıktı, Köyümüz Eskil İlçesinin En büyük Köyü olduğu Halde Hala Sağlık Ocagında Aktif Bir Şekilde Doktor bulunmamasi Haftada bir Gelen Doktorlarinda Kurân Kursunda Tedavi Yapmaya Çalışması Sebebi ile Köy Halkı Artık Bu Sorunun Kalıcı Bir Şekilde Çözülmesi için Yetkilileri Göreve Davet Ediyor Köyümüze Seçimlerde Sözü Verilen Millet Kıraathanesi Halı Saha Yolların Düzenlemesine ile ilgili Vaatlerinde Yerine Getirilmesini İstiyoruz . Köyümüzü Seçimden Seçime Muhattaba Alanların Oy Aldığı Vatandaşa Sorumluluklarını Yerine Getirmesini Bekliyoruz Güneşli Çağlak Köyü Sayfasi .

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: