Muhteşemsin Aksaray
Yayınlanma :
16.07.2019 04:22
Pazartesi günü 15 Temmuz darbe girişimi üçüncü yılı münasebeti ile iki anket şirketinin yaptığı, “ yeni bir darbe olsa sokağa çıkarmısın?” sorusuna evet diyenler, anketin birisinde %74.8 iken diğerinde %80.2 olarak evet dediği ortaya çıkmıştır.
Yani artık bu millet artık eski millet değil. Darbeye de şiddetle karşıdır ve tepkisini ortaya koyacak kadar da yüreklidir. Şunu artık herkes bilmelidir ki, o sokağa çıkmam diyenlerden %20 de darbeye memnuniyet gösteren kesim değildir.
Zaten Allah korusun eğer bir daha darbe girişimi olsun kan gövdeyi götürür. Türkiye artık darbelerle idare edilecek bir ülke değildir. İletişim ağının herkesin elinde olduğu bir Türkiye’de zorba idarelerin dönemi kapanmıştır. İktidarda kim olursa olsun darbe yapılması artık zor. Görüldüğü üzere %80 darbe karşıtı az değil, bu her kesimden insanın olduğunu göstermektedir. Yani darbeye her parti ve kesim karşıdır.
Milli İrade meydanındaki anma mitingi milli türkülerle başladı. İlk sanatçının programının ortasında Sayın Başkan Tayyip Erdoğan İstanbul Atatürk hava alanında konuşma yaparken program kesilip konuşma miting alanındaki topluma üç ayrı ekrandan verildi.
Muhteşem bir duygu yüklü konuşma yapan Erdoğan’ı alandaki topluluktan kimse ayrılmayarak pür dikkat dinledi. Hatta ben hemen protokolün arkasında otururken halk dağıldı mı dağılmadı mı diye çevreyi dolaşmaya kalktım. İnanın hiç bir kimse dağılmadığı gibi ana yollardan geçmek bile çok zordu.
Tayyip Beyin konuşması sonuna kadar topluluğa izletildi. Tayyip Beyin konuşması çok etkileyici ve milli söylemlerle yüklü idi. Konuşmasını milli şiirlerle süsleyerek halka hitap ederek dinleyenleri duygulandırdı. Lider dediğin böyle olmalı ve bizim gibi düşünmelidir.
Hatta konuşmasının bir bölümünde ekonomi eleştirilerine de değindi. S-400 alımı ve savunma sanayimizin nasıl güçlendirildiğini anlattı. Terör örgütü ile nasıl mücadele edildiğinin altını çizerek, savunma sanayimiz güçlenirken sıkıntılarda meydana geldiğini söyledi.
Yani bir süre ekonomik sıkıntı çekebiliriz, ama vatansız asla olamayız. Bizim savunma sanayimiz güçlendikçe dış düşmanlar bizi ekonomik olarak çökertmenin içindeler. İnşallah bunları da atlatacağız ve güçlü bir ülke olduğumuzu dünyaya göstereceğiz.
Tabi 15 Temmuz darbe girişimi sonucunda FETO cenahında olan bir çok insan mağdur oldu. Gerçi ben buna mağduriyet demiyorum, yapılanma içinde bulunanlar cezalandırıldı. Bundan dolayı Tayyip Bey ve Ak Partiye kızdıklarını biliyorum. Ama ne olur Tayyip Beye kızdığınız kadar çocuklarınızı Allah ve din ile aldatan beynini yanlış şekilde yıkayan bu örgütün başına kızın. Kimse durup dururken yakınlarınıza zarar vermedi, zarar verdirtenlere kızın.
Devleti yıkmak için insanların beynini yıkayarak ülke insanına silah sıkacak duruma getiren bu örgüt liderine neden kızmıyorsunuz? Bunca insan durup dururken mi şehit ve gazi olmuşlardır? Olaya nefsi ve tek taraflı bakmak yerine iki taraflı düşünmek lazım.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: